13 augustus 2007

Rechtzetting vorige post

als je 'overgeefsel' intikt op google, kom je helemaal niet uit op de site van het venijnig gebroed. 'kak' is daar een betere optie voor

en dan hebben we het nog niet over lege batterij, tuinafval en studeren is kak gehad...

het internet is toch wel een magische plek!

7 opmerkingen:

maarten inghels zei

:-)

bij mij komt u zo terecht:

sorry het is gedaan
vrolijke gedichtjes
nude men

dat liever dan overgeefsel of een lege batterij

Denis Vercruysse zei

Heb even "kak" uitgeprobeerd in google, maar kom helaas niet op de site van het venijnig gebroed terecht. Er is blijkbaar nog veel werk aan de winkel.

Anoniem zei

grinz, en noch 'overgeefsel' en de 'lege batterij' geven de gewenste resultaten. Volgens mij Dennis heeft de jongedame aandacht nodig... denk je ook niet?

Anoniem zei

Interessante titel... rechtzetting vorige post terwijl u net die post totaal herschreven heeft waardoor de commentator, wie die vrouw ook mag wezen, onterecht belachelijk wordt gemaakt en niet alleen zij.

Leer misschien eerst eens correct te leven en vooral zelf goed te schrijven voor u een ander tracht te kakken te zetten.

Ik weet plots weer waarom ik, telkens ik u met die vervelende regelmaat van de klok in Gent tegenkom, maak dat ik een andere kroeg opzoek.

Dame, dit gezegd zijnde, nog even een tomaat: bewijs eerst eens dat u zelf kan schrijven voor u een Venijnig Gebroed en een Roelens voor 'kak-of-iets-anders' uitmaakt, dan zou U misschien weer geloofwaardig overkomen met Uw lastertaal want zoals de zaken nu zijn gesteld begint U meer en meer op een verbitterde, jaloerse en vooral overjaarse pruim te lijken in plaats van een jong blaadje dat nog steeds moet leren hoe het leven is.

Groet,

Een studiegenoot


Het spijt mij van de anonimiteit maar ik weiger hier met naam en toenaam te figureren. k heb namelijk geen behoefte onderwerp te zijn van Uw nog steeds puberale arrogante onhebbelijkheden.

Rita de Pita y Cascia zei

ik weet niet welke studiegenoot u bent, maar ik ben fan.

mooie commentaren, goed gesproken!


ik heb stress

Rita de Pita y Cascia zei

overigens: dit is een blog, geen literatuur
ik bewijs niet op dit blog dat ik kan schrijven, wel dat ik een puber ben

dat heeft u prachtig opgemerkt

o en die vrouw mag door mij belachelijk gemaakt worden, wie hecht er immers belang aan het oordeel van een puber zoals ik?

mijn blog is nietszeggend, ik dacht dat dat duidelijk was...

dat mensen boos worden, streelt mijn ego, want dan weet ik dat ze me serieus nemen ipv me een puber te vinden...
u spreekt zichzelf dus ook tegen gewoon door te spreken... denk ik

trouwens?
maken dat u in een andere kroeg bent? u kan ook gewoon vragen aan mij om weg te gaan...ik ga immers niet al te vaak op café, ik zit liever buiten

Nicolas Mannens zei

Ik groet u hartelijk, Godt,

Kennelijk ben ik niet de enige die bij menigeen een vorm van walging oproept. We hebben alweer wat gemeen. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar ons terrasje, tenzij ge intussen van gedacht veranderd zijt.

O, lang leve de polemiek! Een studiegenoot die u via deze weg aanvalt. Dat wordt uitkijken in de wandelgangen van het conservatorium. Hou steeds een aardappelmesje binnen handbereik... hoewel een moordlustige blik naar uw tegenstander veelal volstaat. Succes!

Ikke