04 september 2007

kurjeus

ik heb mezelf -sinds mijn waanzinnige victorie vorige zaterdag- al verscheidene keren gegoogled
ben nog altijd geen lofbetuigingen tegengekomen...

waar gaat deze wereld toch naartoe?

nog veel won ton uit de sun wa

ps: check da blog from ma sistra from da hood y'all about dogmatown shit ya know ma sistra's blog about tha weather an shit y'all

2 opmerkingen:

Tiemel zei

't Is een eewigheid geleden dat ik op dit leuke plekje internet geweest ben, ik schrok me dan ook een hoedje toen ik het nieuwe kleurtje zag. Op het eerste zicht nogal pijnlijk aan de ogen en niet een kleur dat ik bij uw persoon verwacht. Bij nader inzien heeft het toch zo zijn voordelen, bijvoorbeeld: bij het lezen van 2 berichten bestaat de kans dat je het complement van roze rondom ziet, dat is iets groen-achtig.

Wat me naast de kleur opviel is dat Godt nogal wat tegenkanting gekregen heeft sinds mijn laatste bezoek... een bende aanstellers zou ik zo zeggen. Als ze u zo haten als ze zelf beweren, dan is het laatste wat ze doen toch wel... uw blog bezoeken. Misschien hebben ze zich in een zatte bui geabonneerd op uw blog en zijn reacties en laten ze zich de kast op jagen door een overstresste pita tijdens deze tweede zitting.

Godt mag het weten.

Gelukkig weet ik dat kritiek gemakkelijk is, daarom niet waardevol en dat mensen die zich erdoor laten raken evenwel gemakkelijk zijn.

Ik ben gemakkelijk.

Groet,
Tiemel

Nicolas Mannens zei

Tiemel Piemel, ik bevind mij thans ja in een zatte bui, heb 9 bollekes binnen, vandaar: fuck off, gij miserable wanker!

en nee, ik ben geen aansteller, en nee, ik haat ritadepita niet