11 augustus 2008

omda't'moet

hier volgt een blogiaans bericht speciaal voor Germaan Twee, omdat zij a) het zo vriendelijk vroeg en b)erop wees dat een gebrek aan berichten op dit foute blog weleens zou kunnen wijzen op het feit dat ik daar geen tijd voor zou hebben wegens teveel studeren...

dat laatste zou wel eens een verkeerde conclusie kunnen zijn, want wij beseffen eens te meer onze dom-en luiheid
en dat we weeral te laat zijn begonnen, namelijk begin augustus, maar wij lezen traag en dat zou wel eens stress kunnen opleveren als die griezelige vijfentwintigste augustus dichterbij komt!

fijnsoit

Under the volcano van M. Lowry viel eigenlijk feitelijk heel erg goed mee, een gegeven waarbij onze koppigheid ons een beetje lastig maakt... wij geven niet graag toe, vooral niet aan grootse massadweperijen en wij geilen er toch wel een beetje op als wij iets wat veel mensen heel leuk vinden zelf niet leuk vinden (welteverstaan: wij doen dat niet expres, dat is echt geen pose, dat is gewoon een feit, maar we zijn er wel op een vreemde manier zeer fier op)

maar dus, tegen deze geile fierheid ingaande: wij vonden het boek wel te pruimen (hoewel nog altijd zwaar overroepen, maar toch: te pruimen)

Zadie Smith daarentegen valt enorm tegen
had die Martini Rosso niet gezegd dat wij dat waarschijnlijk het leukste van de drie zouden vinden? wel wij moeten haar tegenspreken!
neen, Zadie Smith is misschien wel een heel schoon madaamke op de kaft en zo (echt een wree schoon -wij zien graag negerinnen- madaamke) maar na ongeveer een half hoofdstuk ons al zo enorm geërgerd te hebben, moeten wij de handtekeningenman zwaar afdoen als wc-papier

dat mens is nog ambetanter als ikzelf bijgodt... zelden meegemaakt; iemand die zo hard haar best doet om ironisch over te komen, zo nep, zo... voorbijgestreefd in feite... ik bedoel maar: van zo'n Vlaams jarenvijftigfossiel kan ik dat nog begrijpen, maar van zo'n schoon madaamke? in dezen tijd? bijgodt dat is niet plezant meer, he, meiske toch, hangt toch zo de nintellectueel nie uit
(afijn wij ondervinden toch dat mensen die met al hun kennis te koop lopen vaak het domst overkomen, en wij geloven niet dat madaamke Smith een schtoumme is)

fijn soit,
gisteren was het mijn verjaardag, wat betekent dat ik heden 22 ben...waarvoor proficiat
ontbijt op bed is leuk. aardbeien zijn lekker. artistieke gymnastiek in Peking op Sporza is stoer. zwemmen is saai.De Goeroe heeft gesmösst. De Rus heeft gebeld. en van De Penis heb ik een virtuele paling gekregen, waarvoor proficiat.

voorts niet veel te melden, alleen nog wat Zadie Smith lezen, zien er rap door te geraken, zodat wij aan Paul Auster kunnen beginnen, waar wij persoonlijk toch wat meer van verwachten.

en op zoek naar nog drie boeken en een voorbeeldpaper
wij zijn traag

Won Ton
Sun Wa

1 opmerking:

Anoniem zei

Dag trage,

u weet dat uw gezusterte u volgaarne wil helpen, dus vraag maar raak en ik ben er voor je! Trouwens erg herkenbaar uw beschrijving van veel te laat beginnen etc etc. Maar je weet: als ik dat ook zo kon, moet jij dat zeker ook kunnen!

Groeten vanuit het land der Apathie.